MTB - Mountainbike

Bekijk al onze modellen!

Deze fiets is een model met veel mogelijkheden voor de ontdekker.
Met dit model ervaart u de wereld met een hoog fun gehalte. De fiets heeft een licht en stevig aluminium frame dat sterk genoeg is voor vele kilometers op ontdekking te gaan. De voorvork biedt comfort en controle op ruwe paden. De MX-40 is voorzien van hydraulische schijfremmen die ultieme remprestaties bieden om u op een veilige snelheid te houden. Omdat mountainbiken niet altijd een strijd hoeft te zijn, zijn er een triple kettingblad en een wide-range 8-speed cassette gemonteerd voor het beklimmen van heuvels en kleine tandwielen voor de snellere weggedeelten.

Specs
Kader: aluminium
Vork : 100 mm met een blokkeerstand aan/uit
Versnellingen 3x 8speed
Wielen: 29″
Maten: S-M-L-XL

Orbea Alma H30
Deze fiets is ideaal voor cross country en met de Alma H30 kan u bijna al de mtb paden op Ibiza ontdekken. Wanneer het tijd is voor wat meer avontuur, dan zal de Alma H30 voor u klaar staan. De fiets heeft een aluminium frame en vertrouwt op een Fox Float vork voor de demping. De Alma heeft een ziel die iedereen kan ervaren door te rijden doorheen de heuvels van Ibiza.

Specs
Kader: aluminium
Vork: Fox CTD 100 mm
Versnellingen: SLX 2×10
Wielen: 29″
Maten: S-M-L-XL

Giant Anthem fully X29
Deze fiets is ontworpen om de eliterijders van Giant elk mogelijk voordeel te geven op technische crosscountry-parcours. Daarom combineert deze compositie-raket de legendarische prestaties van de Anthem met 100 mm Maestro-vering en een speciaal 27,5-frameontwerp. Deze fiets geeft je rechtstreeks voordeel op elk parcours in Ibiza. Daal je graag, dan zal deze Anthem jou zeker voordeel geven !

Specs
Kader: aluminium
Voorvork: FOX 32 100 mm achtervork , 3 posities
Versnellingen: SLX 2×10
Wielen: 29″
Maten: S-M-L-XL

Giant Reign 27.5 2 LTD:
Speed. Hot, nasty, dirty, speed! De Giant brengt je over het pad naar beneden met een grote glimlach op je gezicht. Adem extra diep in aan de top van de klim, spring en ga vervolgens nog sneller in de afdaling. Geen nood, deze enduro fiets kan elke bocht aan en is ideaal voor de technische afdalingen in Ibiza!

Specs
Kader: aluminium
Voorvork: Fox 160 mm achtervork: Fox 160 mm
Versnellingen: SLX 2×10 speed
Wielen: 27.5″
Maten: S-M-L

MTB e-bike Keram 29″ Op zoek naar een elektrische mountainbike? Neem het op tegen de KERAM 29″MTB, van Trails tot gewoon gaan op de baan. Dankzij Shimano onderdelen, met inbegrip van remmen en aandrijflijn, weet je dat rijden en stoppen nooit een probleem zal zijn. KERAM is het geheim waarnaar iedereen nieuw in de sport naar op zoek was.
Een alu frame gecombineerd met een Bosch elektronische assistentie maken het opstappen veel gemakkelijker en bieden veel meer mogelijkheden als je tot nu toe voor mogelijk hield. Voeg hier nog een geïntegreerd Bosch slot en een comfortabele zithouding aan toe en je hebt net de eBikewereld ontdekt. Ontdek de mythische KERAM.

Specs
Vork: SR suntour 100mm
Hendels: shimano
Remmen: shimano hydraulic disc
Batterij: Bosh active line 400W
Scherm: Bosh active Intuvi

Giant Full E + 1.5 Pro 2018:
Breng je mountainbike avontuur naar Ibiza. De volledige nieuwe full E+ pro geeft je de kracht om langer, hoger en met volle kwaliteit te rijden. Hiermee kom je overal.

Aangedreven door de nieuwe SyncDrive Pro motor, de Full-E+ Pro biedt een gigantisch koppel van 80nm om elke beklimming te overwinnen. De 500wh accu is mooi geintegreerd in het lichtgewicht Allux SL frame. Dit frame is voorzien van 140mm Maestro vering, dat is ontworpen voor 27.5″ wielen. Dit is de nieuwe manier om te genieten van je favoriete MTB route. Test deze fiets over de rotsen van Ibiza. Met deze fiets zal je de eigen grenzen zeker verleggen.

Motor:Giant SyncDrive Pro central motor
Giant EnergyPak500 lithium-ion battery
Shimano Deore/XT 2×10-speed Drivetrain
Remmen: Shimano hydraulic
Vork: Maestro vering 140 mm
Remote height adjust seatpost
Color: Black / Blue
27.5″ wielen
Beschikbare maten: S – M – L